Website laten maken

In de jungle van al die marketingbureau’s die websites maken ben je éindelijk bij ons uitgekomen. We vertellen je daarom nu al dat wij eerlijk en transparant zijn, en dan ook écht. Wij houden je een spiegel voor en stellen gevoelige vragen. Het resultaat? Een website met functionaliteiten en mogelijkheden waarvan je eigenlijk niet wist dat je deze nodig had.

Jouw bedrijf is uniek, daarom luisteren wij goed naar wat jij te zeggen hebt. Wij maken websites die er niet alleen strak uitzien, maar ook nog eens simpel te gebruiken zijn. Wij bouwen website met Wordpress. Je hoeft niet te twijfelen of dit flexibel genoeg is voor jouw ideeën. Met ons aan boord komt dit altijd goed. Wij bouwen webshops, blogs, portfolio’s en veel ingewikkeldere platformen in Wordpress. Dus jouw website komt ook wel goed.

Met een vormgever, webbouwer en projectmanager in eigen huis nemen we jou bij de hand. We duiken tijdens de intake diep in jouw wensen en dromen. Alleen je zakelijke wensen en dromen… We gaan voor een website die jouw persoonlijkheid ademt en nieuwe klant trekt en behoudt. Uiteraard denken wij aan jouw vindbaarheid. Gedurende het hele proces houden we je up-to-date, beantwoorden we je vragen en zorgen we dat jouw site een digitaal pronkstuk wordt waar je u tegen zegt.

Geen zin in gedoe?

Geldt “Schoenmaker, hou je bij je leest!” voor jou? Dan heb je geluk, binnen ons team zit ook een copywriter en fotograaf. Jij kunt dan lekker doen waar je goed in bent. Wij nemen al die rompslomp uit handen. Vanaf het moment dat je bij ons aanklopt, regelen wij alles. Dat is het voordeel van een ‘alles onder één dak marketingbureau’.

Niet wat je zoekt?

Geen zorgen. We hebben op al je vragen een antwoord!

Wellicht zoek je dit

Domeinnaam & hosting

Webshop laten maken

Onze transparante prijzen

One-pager

✅ In 3 tot 4 weken online
✅ 1 pagina met alles erop en eraan
✅ Op maat gemaakt
✅ Met eigen inlog
❌ Grafisch ontwerp
❌ Strategisch plan

vanaf € 800
Website

✅ In 4 tot 6 weken online
✅ tot 5 pagina's
✅ Op maat gemaakt
✅ Met eigen inlog + uitleg CMS
✅ Grafisch ontwerp
❌ Strategisch plan

Vanaf 1499
Uitgebreide website

✅ In 5 tot 8 weken online
✅ meer dan 5 pagina's
✅ Op maat gemaakt
✅ Met eigen inlog + uitleg CMS
✅ Grafisch ontwerp
✅ Strategisch plan

Vanaf 2499

Bekijk voorbeelden

Webshop, Huisstijl, Fotografie

Ga onbezorgd op pad

Tentaroo

Webshop

Wat plakt pakt

Etikettendrukkers.nl

Drukwerk

Zichtbaarheid tot in de puntjes

Sophia Mae

Jouw merk, onze passie. Laten we samenwerken

Heb je een vraag, een idee, of wil je gewoon meer weten over wat Refresh voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op! Wij zijn hier voor jou!