Klant

Solardok

Dienst(en)

Website, SEA, Huisstijl, Drukwerk

SolarDok is een vooruitstrevend bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie en levering van duurzame Solar Carports. Deze carports combineren esthetiek met functionaliteit door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals Europees Douglas hout en gerecycled aluminium, en zijn uitgerust met geïntegreerde zonnepanelen. Om hun merkidentiteit te versterken en hun online aanwezigheid te optimaliseren, hebben wij verschillende diensten geleverd, waaronder het ontwerpen van een complete huisstijl en het ontwikkelen van een nieuwe website voor offerteaanvragen.

Complete huisstijl

We hebben een moderne en professionele huisstijl ontworpen die de duurzame en innovatieve kernwaarden van SolarDok weerspiegelt. Deze huisstijl omvat logo-ontwerp, kleurenpalet, typografie en visuele elementen die consistent worden toegepast in alle marketing- en communicatiematerialen. De nieuwe huisstijl zorgt voor een herkenbare en samenhangende uitstraling van het merk, zowel online als offline.

Website voor aanvragen

We hebben een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website ontwikkeld voor SolarDok. De website biedt uitgebreide informatie over de verschillende producten en projecten van SolarDok, waaronder de Solar Carports en Solar Veranda’s. Bezoekers kunnen eenvoudig door het aanbod bladeren, gedetailleerde productinformatie bekijken en direct een offerte aanvragen. De website is naadloos geïntegreerd met interne systemen om een efficiënte verwerking van aanvragen en klantinteracties te waarborgen​.

Het resultaat?

Een sterke en consistente merkidentiteit die de duurzame missie van SolarDok ondersteunt en hun online zichtbaarheid vergroot. De nieuwe huisstijl en website helpen SolarDok om zich te onderscheiden in de markt en meer potentiële klanten te bereiken. Wij bij REFRESH zijn trots op deze samenwerking en het indrukwekkende eindresultaat dat we samen hebben bereikt.

Bekijk andere cases