Klant

Tentaroo

Dienst(en)

Webshop, Huisstijl, Fotografie

ik komen. Om hun merkidentiteit te versterken en hun online verkoop te stimuleren, hebben wij diverse diensten geleverd: een nieuwe webshop, een verfrissende huisstijl en professionele fotografie.

Webshop

We hebben een gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke webshop ontworpen en ontwikkeld, gericht op een naadloze klantbeleving. De nieuwe webshop biedt een overzichtelijke indeling en gemakkelijke navigatie, waardoor klanten snel en efficiënt hun ideale daktent en auto kunnen vinden en boeken. Het reserveringsproces is eenvoudig en intuïtief, wat bijdraagt aan een positieve gebruikerservaring.

Huisstijl

Een sterk merk begint bij een consistente en herkenbare huisstijl. Voor TENTAROO hebben we een verfrissende huisstijl ontwikkeld die hun passie voor avontuur en kwaliteit weerspiegelt. Deze huisstijl is doorgevoerd in alle communicatiematerialen, van visitekaartjes en verpakkingen tot de webshop en sociale media, waardoor een uniforme en professionele uitstraling ontstaat.

Fotografie

Om de unieke combinatie van daktenten en auto’s optimaal te presenteren, hebben we hoogwaardige fotografie verzorgd. De beelden tonen de veelzijdigheid en kwaliteit van de daktenten in realistische en inspirerende settings. Deze visuele content is ingezet in de webshop, advertenties en sociale media om de aantrekkingskracht van de producten te vergroten en potentiële klanten een duidelijk beeld te geven van de kampeerervaring.

Het resultaat?

Een sterke en coherente merkidentiteit die TENTAROO helpt om zich te onderscheiden in de markt. De nieuwe webshop en visuele content trekken klanten aan en verhogen de online boekingen.

Bekijk andere cases