Klant

Bosma de Witte

Dienst(en)

Website, Social media

Bosma De Witte is een gerenommeerde NVM-makelaar gevestigd in Leeuwarden, met meer dan 30 jaar ervaring in de verkoop, aankoop en taxatie van woningen. Om hun online aanwezigheid en marketinginspanningen te optimaliseren, hebben wij diverse diensten geleverd, waaronder het ontwerpen en bouwen van een nieuwe website, evenals het beheer van hun social media en advertenties.

Nieuwe Website

We hebben een moderne en gebruiksvriendelijke website ontwikkeld die naadloos geïntegreerd is met alle bestaande systemen van Bosma De Witte. De nieuwe website biedt klanten een intuïtieve navigatie en uitgebreide informatie over de beschikbare diensten en woningen. Dankzij de koppeling met interne systemen kunnen bezoekers eenvoudig actuele woningaanbiedingen bekijken, taxaties aanvragen en contact opnemen met de makelaars​.

Social Media & Social Ads

Naast de website verzorgen we ook de social media-activiteiten van Bosma De Witte. Dit omvat het creëren en beheren van content op platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn, waarmee we hun bereik en interactie met potentiële klanten vergroten. Bovendien beheren we gerichte social media-advertenties die zijn ontworpen om specifieke doelgroepen aan te spreken en de zichtbaarheid van de woningaanbiedingen en diensten van Bosma De Witte te verhogen​.

Het resultaat?

Een sterke online aanwezigheid die de merkidentiteit van Bosma De Witte versterkt en hen helpt zich te onderscheiden in de competitieve makelaardijmarkt. De nieuwe website en effectieve social media-strategieën trekken meer klanten aan en verhogen de interactie en conversie.

Bekijk andere cases