Klant

Bierenburg

Dienst(en)

Website

Bierenburg is een unieke samenwerking tussen Kâld Kletske, Visit Friesland en Sonnema, drie prominente namen die samen de rijke Friese bier- en kruidenbittercultuur promoten. Om hun producten effectief online te kunnen verkopen en een bredere doelgroep te bereiken, hebben wij de webshop ontworpen en gebouwd.

Webshop

De nieuwe webshop voor Bierenburg is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid en esthetiek. We hebben een aantrekkelijke en intuïtieve interface gecreëerd die klanten een naadloze winkelervaring biedt. De webshop is voorzien van gedetailleerde productbeschrijvingen, hoogwaardige afbeeldingen en gemakkelijke navigatiemogelijkheden, zodat klanten snel en efficiënt hun favoriete bieren en kruidenbitters kunnen vinden en bestellen​​.

Productaanbod

De webshop biedt een breed scala aan producten, waaronder de unieke Opfrieser Bierenburg, een kruidig maar doordrinkbaar biertje met tonen van citrus en een warme afdronk, verkrijgbaar in flesjes en blikjes. De combinatie van de smaken van Kâld Kletske en Sonnema maakt deze drank bijzonder en authentiek Fries​​.

Het resultaat?

Een professionele en functionele online winkel die de samenwerking tussen Kâld Kletske, Visit Friesland en Sonnema weerspiegelt. De webshop helpt niet alleen bij het verhogen van de online verkoop, maar ook bij het versterken van de merkidentiteit van Bierenburg en het vergroten van de zichtbaarheid van hun unieke productaanbod.

Bekijk andere cases