Ontwerp

Op zoek naar een opvallend ontwerp voor je volgende project? Of het nu gaat om een indrukwekkende social media post of een uniek visitekaartje, wij staan klaar om je ideeën om te zetten in creatieve, visueel sterke ontwerpen. Elk project krijgt onze volledige aandacht en creativiteit, zodat het resultaat jouw merk perfect vertegenwoordigt. Laat ons die unieke touch toevoegen die jouw ontwerp laat opvallen!

Voor elk specifiek ontwerp dat je nodig hebt, groot of klein, bieden wij een op maat gemaakte oplossing. We luisteren naar jouw wensen en vertalen deze naar visuele concepten die aansluiten bij jouw merk en doelgroep. Of het nu gaat om een opvallende social media post, een professioneel visitekaartje, of een ander soort grafisch ontwerp, onze focus ligt op het creëren van iets unieks dat jouw boodschap versterkt.

We beginnen met een grondige verkenning van jouw behoeften en de doelstellingen van het project. Vervolgens brainstormen we over concepten en werken we deze uit tot een aantrekkelijk en doeltreffend design. Met oog voor detail en een passie voor creativiteit zorgen we dat elk element van het ontwerp zorgvuldig wordt overwogen en uitgevoerd.

Onze ervaren ontwerpers gebruiken de nieuwste tools en technieken om ervoor te zorgen dat jouw ontwerpen niet alleen mooi, maar ook praktisch en doelgericht zijn. Of je nu een frisse blik op je bestaande materiaal wilt of helemaal vanaf nul wilt beginnen, wij staan klaar om je te helpen je visie te realiseren.

Laat ons jouw merk tot leven brengen met ontwerpen die indruk maken en blijvend zijn. Met onze expertise en jouw input creëren we samen ontwerpen die niet alleen voldoen aan jouw verwachtingen, maar deze zelfs overtreffen.

Niet wat je zoekt?

Geen zorgen. We hebben op al je vragen een antwoord!

Wellicht zoek je dit

Logo & huisstijl

Copywriting

Foto- en videografie

Social media

Onze transparante prijzen

Social media templates

✅ In 1-2 weken klaar
✅ Simpele intake
✅ Direct bruikbaar

Vanaf €125
Ontwerp visitekaartje

✅ In 1-2 weken klaar
✅ Simpele intake
✅ Direct bruikbaar

Vanaf €125
Ontwerp vloerkleed

✅ In 1-2 weken klaar
✅ Simpele intake
✅ Direct bruikbaar

Vanaf €125

Bekijk voorbeelden van ons werk

Website, Gevelreclame

Een frisse start

Stadcafé Artisante

Website

Wij hebben iets unieks gecreëerd

Bierenburg

Website, Social media

Meer dan vertrouwd!

Bosma de Witte

Social media, Fotografie

Ultiem genieten op het water

Bootverhuur de Granaet

Social media

Een hele mooie plek in Dokkum

Regiomakelaardij

Logo, Huisstijl, Gevelreclame

Scherp oog voor kwaliteit

A. Monsma Auto’s

Gevelreclame, Drukwerk

In een nieuw jasje

Jong Audio & Keukens

Website, SEA, Huisstijl, Drukwerk

Morgen nòg beter

Solardok

Jouw merk, onze passie. Laten we samenwerken

Heb je een vraag, een idee, of wil je gewoon meer weten over wat Refresh voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op! Wij zijn hier voor jou!