Klant

Bootverhuur de Granaet

Dienst(en)

Social media, Fotografie

Bootverhuur de Granaet is een opkomend lokaal bedrijf met een kleine vloot kwalitatieve boten. Om hun merkidentiteit te versterken en hun zichtbaarheid te vergroten, hebben wij een reeks visuele en digitale marketingdiensten geleverd.

Fotografie en dronebeelden

We hebben de essentie van Bootverhuur de Granaet vastgelegd met professionele fotografie en indrukwekkende dronebeelden. Deze beelden tonen de prachtige boten en de idyllische wateren, waardoor potentiële klanten een voorproefje krijgen van de unieke ervaring die hen te wachten staat.

Website optimalisaties

De website werd geoptimaliseerd om de gebruikerservaring te verbeteren. Door de structuur en inhoud te herzien en technische aanpassingen door te voeren binnen de huidige omgeving, hebben we snellere laadtijden en een betere mobiele responsiviteit gerealiseerd. De nieuwe visuele content werd naadloos geïntegreerd om een aantrekkelijke online omgeving te creëren.

Facebook advertenties

We hebben gerichte social-advertenties ontwikkeld om de lokale zichtbaarheid te vergroten. Deze advertenties, gericht op watersportliefhebbers en vakantiegangers in- en buiten de regio, maken gebruik van de hoogwaardige visuele content en zijn afgestemd op de interesses van potentiële klanten.

Het resultaat?

Een sterke online en offline aanwezigheid die Bootverhuur de Granaet helpt om zich beter te positioneren in de markt. De prachtige beelden en gebruiksvriendelijke website trekken nieuwe klanten aan en versterken de band met bestaande klanten.

Bekijk andere cases