Klant

Boomrooierij Hoogteijling

Dienst(en)

Logo, Voertuigbelettering, Kleding

Boomrooierij Hoogteijling is een gerenommeerd bedrijf gespecialiseerd in boomverzorging en -verwijdering. Om hun professionele uitstraling te versterken en hun merkidentiteit te verbeteren, hebben wij diverse diensten geleverd: het ontwerpen van een nieuw logo, voertuigbelettering, en werkkleding bedrukt met het nieuwe logo en stickers.

Logo

We begonnen met het ontwerpen van een modern en herkenbaar logo dat de kernwaarden van Boomrooierij Hoogteijling weerspiegelt. Het logo combineert elementen van natuur en precisie, passend bij de expertise van het bedrijf in boomverzorging en -verwijdering. Dit nieuwe logo dient als de basis van hun visuele identiteit en wordt breed ingezet op alle communicatiematerialen.

Voertuigbelettering

Voor de voertuigbelettering hebben we het nieuwe logo en aanvullende branding-elementen toegepast op hun bedrijfsvoertuigen. Deze belettering zorgt ervoor dat de voertuigen van Boomrooierij Hoogteijling direct herkenbaar zijn en een professionele uitstraling hebben. De duidelijke en aantrekkelijke branding helpt bij het vergroten van de zichtbaarheid van het bedrijf wanneer de voertuigen onderweg zijn.

Kleding

Daarnaast hebben we werkkleding bedrukt met het nieuwe logo. Deze werkkleding is ontworpen om comfortabel en functioneel te zijn, terwijl het ook de merkidentiteit van Boomrooierij Hoogteijling versterkt. Door het logo prominent te plaatsen op de kleding, straalt het personeel professionaliteit uit en wordt de merkherkenning vergroot. We hebben ook stickers met het logo geproduceerd voor gebruik op apparatuur en andere materialen, waardoor de consistentie van de branding verder wordt bevorderd.

Het resultaat?

Een sterk en consistent merkbeeld dat Boomrooierij Hoogteijling helpt om zich te onderscheiden in de markt. Het nieuwe logo, de voertuigbelettering en de werkkleding versterken de professionele uitstraling van het bedrijf en vergroten de zichtbaarheid.

Bekijk andere cases