SEO/SEA

Wil je online beter gevonden worden? Onze SEO/SEA-diensten zijn de oplossing. We helpen je hoger te scoren in zoekmachines met slimme zoekmachineoptimalisatie en effectieve zoekmachineadvertenties. Zo trek je meer bezoekers en klanten aan. Maak je bedrijf zichtbaar waar het telt: bovenaan in de zoekresultaten!

Met onze SEO/SEA-diensten zorgen we dat jouw website de aandacht krijgt die het verdient. SEO, of zoekmachineoptimalisatie, helpt je website hoger te ranken in zoekmachines zoals Google. Dit betekent meer zichtbaarheid en meer bezoekers zonder direct te betalen voor advertenties. Onze experts analyseren jouw website, optimaliseren de content en zorgen voor sterke backlinks, zodat je beter scoort op relevante zoekwoorden.

SEA, of zoekmachineadverteren, gaat over het effectief inzetten van advertenties in zoekmachines. Hiermee bereik je snel jouw doelgroep op momenten dat ze zoeken naar wat jij aanbiedt. Wij beheren jouw campagnes, optimaliseren biedingen en advertentieteksten en zorgen voor een maximale ROI.

Of je nu meer organisch verkeer wilt genereren met SEO of snel resultaat zoekt met SEA, wij hebben de kennis en ervaring om jouw online aanwezigheid te versterken. Samen zetten we een strategie op die past bij jouw bedrijf en doelstellingen. Met SEO/SEA maak je jouw bedrijf zichtbaar voor de juiste mensen op het juiste moment.

Niet wat je zoekt?

Geen zorgen. We hebben op al je vragen een antwoord!

Wellicht zoek je dit

E-mail automation

Social ads

Onze transparante prijzen

Organisch - Abonnement S

✅ 4 arbeidsuren per maand
✅ 3-maandelijks overleg

€ 270
Organisch - Abonnement M

✅ 6 arbeidsuren per maand
✅ 3-maandelijks overleg

€ 380
Organisch - Abonnement op maat

✅ arbeidsuren in overleg
✅ maandelijks overleg

Vanaf € 450
Adverteren - Abonnement S

✅ advertentiebudget tot € 500
✅ 3-maandelijks overleg

€ 290
Adverteren - Abonnement M

✅ advertentiebudget tot € 1000
✅ 3-maandelijks overleg

€ 450
Adverteren - Abonnement L

✅ advertentiebudget vanaf € 1000
✅ maandelijks overleg

Prijs op maat

Bekijk voorbeelden

Webshop, Huisstijl, Fotografie

Ga onbezorgd op pad

Tentaroo

Webshop

Wat plakt pakt

Etikettendrukkers.nl

Drukwerk

Zichtbaarheid tot in de puntjes

Sophia Mae

Jouw merk, onze passie. Laten we samenwerken

Heb je een vraag, een idee, of wil je gewoon meer weten over wat Refresh voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op! Wij zijn hier voor jou!