E-mail automation

Wil je jouw e-mailmarketing naar een hoger niveau tillen? Met e-mail automation stroomlijn je jouw communicatie en bereik je je doelgroep op het juiste moment met de juiste boodschap. Wij helpen je bij het opzetten van geautomatiseerde e-mailcampagnes die effectief zijn en je relaties met klanten versterken. Zet de stap naar slimme, efficiënte e-mailmarketing!

E-mail automation is een krachtige tool om je communicatie met klanten te personaliseren en efficiënter te maken. We helpen je geautomatiseerde e-mailcampagnes op te zetten die aansluiten bij de behoeften en interesses van je doelgroep. Van welkomstmails tot follow-ups na aankoop, elke e-mail is een kans om een relatie op te bouwen en te onderhouden.

We beginnen met het in kaart brengen van de klantreis en identificeren belangrijke contactmomenten. Vervolgens ontwerpen we gepersonaliseerde e-mails die aansluiten bij elke fase van de klantreis. Door segmentatie en automatisering zorgen we ervoor dat jouw berichten relevant zijn en op het juiste moment worden verzonden.

Onze aanpak zorgt voor meer dan alleen het verzenden van e-mails. We analyseren de resultaten om inzicht te krijgen in wat werkt en wat niet, zodat we jouw campagnes voortdurend kunnen verbeteren. Dit leidt tot hogere open- en klikpercentages en uiteindelijk tot meer betrokkenheid en conversies.

Met onze hulp maak je van e-mail automation een effectief onderdeel van jouw marketingstrategie, waarmee je tijd bespaart en betere resultaten behaalt. Laat ons je helpen om e-mails te creëren die niet alleen gelezen worden, maar ook actie uitlokken.

Niet wat je zoekt?

Geen zorgen. We hebben op al je vragen een antwoord!

Wellicht zoek je dit

Social ads

Webshop laten maken

Onze transparante prijzen

1 geautomatiseerde campagne

✅ 3 mails
✅ Inclusief tekst
✅ Koppeling met website
❌ Inrichting van mailaccount

€ 449
Inrichting mailsoftware + 3 campagnes

✅ 3 mails per campagne
✅ Inclusief tekst
✅ Koppeling met website
✅ Inrichting van mailaccount

€ 1499
E-mail automation op maat

Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag het onmogelijk mogelijk!

Prijs op aanvraag

Bekijk voorbeelden

Webshop, Huisstijl, Fotografie

Ga onbezorgd op pad

Tentaroo

Webshop

Wat plakt pakt

Etikettendrukkers.nl

Drukwerk

Zichtbaarheid tot in de puntjes

Sophia Mae

Jouw merk, onze passie. Laten we samenwerken

Heb je een vraag, een idee, of wil je gewoon meer weten over wat Refresh voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op! Wij zijn hier voor jou!