Social media

Zoek je iemand om jouw sociale media kanalen professioneel te beheren? Met ons social media beheer zorgen we dat jouw merk consistent en actief vertegenwoordigd is op platforms zoals Facebook, Instagram, en LinkedIn. We nemen het werk uit handen en zorgen voor boeiende content die aansluit bij jouw doelgroep. Zo blijf je verbonden met je publiek en bouw je aan je online aanwezigheid!

Bij effectief social media beheer komt meer kijken dan alleen regelmatig posten. Het gaat om het creëren van een strategie die resoneert met jouw doelgroep en het versterken van jouw merkidentiteit. Wij nemen deze taak op ons door boeiende content te creëren en te beheren, afgestemd op jouw specifieke doelgroep en doelen.

Ons team zorgt voor regelmatige updates, interactie met volgers en het monitoren van de prestaties van jouw sociale media kanalen. We ontwikkelen en delen content die relevant is voor jouw publiek, van aantrekkelijke afbeeldingen en video’s tot informatieve posts en artikelen. Dit alles met het doel om betrokkenheid te vergroten en jouw bereik op sociale media te verbreden.

We houden ook trends en ontwikkelingen in de gaten, zodat jouw sociale media strategie actueel blijft. Met onze expertise in social media beheer zorgen we ervoor dat jouw bedrijf opvalt en een sterke online aanwezigheid heeft. Zo kun jij je focussen op wat je het beste doet, terwijl wij jouw sociale media kanalen verzorgen en laten groeien.

Niet wat je zoekt?

Geen zorgen. We hebben op al je vragen een antwoord!

Wellicht zoek je dit

Foto- en videografie

Social ads

Onze transparante prijzen

Abonnement S

✅ 1 post per week
✅ 1 story per week
✅ 3-maandelijks overleg
❌ Fotografie

€ 295
Abonnement M

✅ 2/3 post per week
✅ 2/3 story per week
✅ 3-maandelijks overleg
❌ Fotografie

€ 445
Abonnement op maat

Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag het onmogelijk mogelijk!

Prijs op vraag

Bekijk voorbeelden

Webshop, Huisstijl, Fotografie

Ga onbezorgd op pad

Tentaroo

Webshop

Wat plakt pakt

Etikettendrukkers.nl

Drukwerk

Zichtbaarheid tot in de puntjes

Sophia Mae

Jouw merk, onze passie. Laten we samenwerken

Heb je een vraag, een idee, of wil je gewoon meer weten over wat Refresh voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op! Wij zijn hier voor jou!