Logo & huisstijl

Op zoek naar een logo en huisstijl die jouw merk perfect weerspiegelen? Wij helpen je een onvergetelijke eerste indruk te maken. Van een uniek logo tot een complete huisstijl, wij zorgen dat jouw bedrijf visueel onderscheidend en herkenbaar is. Laat je merkidentiteit spreken met een professioneel ontwerp dat blijft hangen!

Bij het creëren van een logo en huisstijl draait alles om het vastleggen van de essentie van jouw merk in visuele vorm. Een sterk logo en een consistente huisstijl zijn cruciaal om je bedrijf een eigen, herkenbare identiteit te geven. Wij werken samen met jou om een ontwerp te creëren dat niet alleen mooi en professioneel is, maar ook perfect aansluit bij wat jouw bedrijf uniek maakt.

Ons proces begint met een diepgaand begrip van jouw bedrijf, doelgroep en markt. Op basis daarvan ontwikkelen we een logo en huisstijl die jouw waarden en ambities weerspiegelen. Of je nu op zoek bent naar een frisse, moderne uitstraling of iets meer traditioneels, wij hebben de expertise om jouw visie tot leven te brengen.

Naast het logo ontwerpen we ook andere elementen van de huisstijl, zoals kleurenschema’s, lettertypen en visuele richtlijnen voor consistent gebruik in al je communicatie. Dit zorgt voor een coherente en professionele uitstraling op al je kanalen, van je website tot je visitekaartjes.

Ons doel is om een logo en huisstijl te creëren die niet alleen vandaag aantrekkelijk zijn, maar ook in de toekomst relevant blijven. Een investering in een sterke visuele identiteit is een investering in het succes van je merk.

Niet wat je zoekt?

Geen zorgen. We hebben op al je vragen een antwoord!

Wellicht zoek je dit

Ontwerp

Copywriting

Foto- en videografie

Social media

Onze transparante prijzen

Alleen logo

✅ In 1-2 weken klaar
✅ Simpele intake
✅ Uniek
✅ In alle bestandsformen
❌ Brandbook
❌ Strategisch plan
❌ Bruikbare templates

Vanaf €250
Logo & huisstijl

✅ In 1-2 weken klaar
✅ Simpele intake
✅ Uniek
✅ In alle bestandsformen
✅ Brandbook (digitaal)
✅ Strategisch plan
❌ Bruikbare templates

Vanaf €499
Volledige branding

✅ In 1-2 weken klaar
✅ Simpele intake
✅ Uniek
✅ In alle bestandsformen
✅ Brandbook (geprint & digitaal)
✅ Strategisch plan
✅ Bruikbare templates

Vanaf €750

Bekijk voorbeelden

Webshop, Huisstijl, Fotografie

Ga onbezorgd op pad

Tentaroo

Webshop

Wat plakt pakt

Etikettendrukkers.nl

Drukwerk

Zichtbaarheid tot in de puntjes

Sophia Mae

Jouw merk, onze passie. Laten we samenwerken

Heb je een vraag, een idee, of wil je gewoon meer weten over wat Refresh voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op! Wij zijn hier voor jou!