Printerieur

Levendige muurprints, vloerkleden of gepersonaliseerde decoratie, wij brengen je ruimte tot leven met op maat gemaakte designs. Laat onze creativiteit de vrije loop gaan en wij veranderen je kantoor of vergaderruimte in een ruimte dat helemaal past bij jouw stijl en bedrijf.

Een uniek (pr)interieur dat precies past bij jouw stijl en bedrijf. Of het nu gaat om een frisse look voor je kantoor, een dynamische vergaderruimte of een ontvangstruimte die indruk maakt, onze op maat gemaakte muurprints, vloerkleden en decoraties geven jouw ruimte dat unieke karakter.

Kies je voor een subtiele branding of maak je een statement. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om jouw kantoor, ontvangstruimte of vergaderzaal écht vet te maken. Zo vergeten klanten niet dat ze bij jou zijn geweest, want dat was zo gaaf!

Met veel verschillende materialen en de nieuwste technieken zorgen we niet alleen voor een prachtig eindresultaat, maar ook voor een duurzame en hoogwaardige afwerking. Jouw ruimte wordt omgetoverd tot een bron van inspiratie en creativiteit, zowel voor jou, je team als je klanten.

Niet wat je zoekt?

Geen zorgen. We hebben op al je vragen een antwoord!

Wellicht zoek je dit

Gevelreclame

Ontwerp

Logo & huisstijl

Onze transparante prijzen

Vloerkleed met logo

✅ Ontwerp
✅ Productie
✅ Levering

€ 99
Print op de muur

✅ Ontwerp
✅ Productie
✅ Montage

Vanaf € 249
Complete vergaderzaal

✅ Ontwerp
✅ Productie
✅ Levering en montage

Prijs op aanvraag

Bekijk voorbeelden

Webshop, Huisstijl, Fotografie

Ga onbezorgd op pad

Tentaroo

Webshop

Wat plakt pakt

Etikettendrukkers.nl

Drukwerk

Zichtbaarheid tot in de puntjes

Sophia Mae

Jouw merk, onze passie. Laten we samenwerken

Heb je een vraag, een idee, of wil je gewoon meer weten over wat Refresh voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op! Wij zijn hier voor jou!