Kleding

Wil je dat jouw team er netjes uitziet én je bedrijf promoot? Kleding met reclame is de oplossing. Wij zorgen voor professionele bedrijfskleding met jouw logo en boodschap. Perfect voor evenementen, beurzen of gewoon op de werkvloer. Maak een sterke indruk met kleding die werkt voor jouw merk.

Reclamekleding bij ons staat voor kwaliteit en zichtbaarheid. Of je nu T-shirts, polo’s, jassen of caps wilt laten bedrukken, wij regelen het voor je. Wij zorgen dat jouw bedrijfslogo en boodschap duidelijk en stijlvol overkomen op elke soort kleding.

We bieden een breed assortiment aan kledingopties, geschikt voor elk bedrijf en elke gelegenheid. Van casual tot formeel, elk stuk wordt zorgvuldig bedrukt met jouw ontwerp. We gebruiken duurzame materialen en druktechnieken die ervoor zorgen dat jouw reclamekleding lang meegaat en er goed uit blijft zien, wasbeurt na wasbeurt.

Ons team helpt je graag bij het kiezen van de juiste kledingstukken en ontwerpen, zodat jouw team er uniform en professioneel uitziet. Met onze reclamekleding versterk je de teamgeest en maak je overal waar je komt reclame voor je bedrijf. Of het nu op de werkvloer, bij een evenement of op een beurs is, jouw merk valt op met onze kleding.

Niet wat je zoekt?

Geen zorgen. We hebben op al je vragen een antwoord!

Wellicht zoek je dit

Drukwerk

Ontwerp

Onze transparante prijzen

T-shirt

✅ Ontwerp
✅ Full colour print
✅ Plaatsing

Vanaf € 49
Jas

✅ Ontwerp
✅ Full colour print
✅ Plaatsing

Vanaf € 89
Iets anders nodig?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij maken graag het onmogelijk mogelijk!

Prijs op aanvraag.

Bekijk voorbeelden

Webshop, Huisstijl, Fotografie

Ga onbezorgd op pad

Tentaroo

Webshop

Wat plakt pakt

Etikettendrukkers.nl

Drukwerk

Zichtbaarheid tot in de puntjes

Sophia Mae

Jouw merk, onze passie. Laten we samenwerken

Heb je een vraag, een idee, of wil je gewoon meer weten over wat Refresh voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op! Wij zijn hier voor jou!