Webshop

Je fysieke winkel uitbreiden met een webshop of heb je product te verkopen, maar nog niet de webshop waarop je het kan verkopen? Of ben je toe aan een upgrade voor de oude digital experience die je nu hebt? Met tientallen eigen webshops en de webshops die wij beheren voor klanten zijn wij de partij om jouw webshop te bouwen.

Samenwerken?

Plan een kennismakingsgesprek. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw project.

Meer uitdagingen

IMG_0035

Jouw producten in de spotlights in jouw eigen webshop

Nu het product er is en de webshop nog niet gaan we eerst analyseren wie de doelgroep van jouw product is. De markt wordt geanalyseerd om te kijken hoe we jouw product het beste kunnen gaan verkopen. In de fase bereiden we alles voor om te kijken wat voor brand strategy we gaan hanteren om jouw shop tot een succes te brengen.
 
De winnende strategie om jouw webshop naar het volgende niveau te brengen is de tweede stap. Onder begeleiding van onze experts op het gebied van de strategie gaan we deze winnende strategie bepalen. Met de juiste brand strategy, SEO strategy en de creative studio wordt het concept in de volgende stap een succes.
 
In concept webshop kun jij een webshop zien dat past bij jouw ideeën en product. Dit concept is de basis voor de daadwerkelijke realisatie die in de laatste stap uitgevoerd gaat worden. Je kunt testen waar nog mogelijk problemen zitten die opgelost kunnen worden voor de daadwerkelijk bouw van de ijzersterke webshop.
 
De lancering kan gepland worden terwijl wij bezig gaan om het project te realiseren. In de uitvoerende fase zal van begin tot eind alles samenvallen vanuit het responsive brand model. De wachtrij vult zich met klanten. De laatste hand is gelegd aan jou webshop. Jij blijft het product ontwikkelen om in de behoefte te blijven spelen van de klant. Wij zullen door een responsive webshop te bouwen jouw product bij de juiste doelgroep brengen.

Daag ons uit!

We adviseren je graag tijdens een vrijblijvende kennismaking.