Web

Op zoek naar een totaaloplossing voor jouw online aanwezigheid? Van het laten maken van een professionele website of webshop tot het regelen van je domeinnaam en hosting, wij hebben alles in huis om jouw bedrijf online te laten schitteren. Wij zorgen voor een sterke, gebruiksvriendelijke online basis waarop je kunt bouwen. Ontdek de mogelijkheden en laat ons jouw digitale wereld vormgeven!

In de digitale wereld van vandaag is een sterke online aanwezigheid onmisbaar. Wij bieden een complete ‘web’-service die alles omvat om jouw bedrijf online succesvol te maken.

Website Laten Maken: Jouw website is het digitale visitekaartje van je bedrijf. Wij ontwerpen en ontwikkelen gebruiksvriendelijke, responsive websites die jouw bedrijf perfect representeren. Of je nu een informatieve site nodig hebt of een interactieve ervaring wilt creëren, wij bouwen het.

Webshop Laten Maken: E-commerce is niet meer weg te denken. Wij zorgen dat jouw webshop er niet alleen geweldig uitziet, maar ook optimaal functioneert. Van productweergave tot betalingsprocessen, wij maken online verkopen eenvoudig en efficiënt.

Domeinnaam en Hosting: Een betrouwbare domeinnaam en hosting zijn de fundering van je online aanwezigheid. Wij bieden stabiele en veilige hostingoplossingen, en helpen je bij het kiezen van een passende domeinnaam die jouw merkidentiteit weerspiegelt.

Met onze geïntegreerde aanpak zorgen we ervoor dat jouw online activiteiten naadloos op elkaar aansluiten. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke lancering en het beheer, wij zijn je partner in elk aspect van jouw web-avontuur. Laat ons de technische details regelen, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je bedrijf.

Niet wat je zoekt?

Geen zorgen. We hebben op al je vragen een antwoord!

Wellicht zoek je dit

Domeinnaam & hosting

Webshop laten maken

Website laten maken

Onze transparante prijzen

Website laten maken
Vanaf €800
Webshop laten maken
Vanaf €2000
Domeinnaam & hosting
Vanaf € 7,00 per maand

Bekijk voorbeelden van ons werk

Website, Gevelreclame

Een frisse start

Stadcafé Artisante

Website

Wij hebben iets unieks gecreëerd

Bierenburg

Website, Social media

Meer dan vertrouwd!

Bosma de Witte

Social media, Fotografie

Ultiem genieten op het water

Bootverhuur de Granaet

Social media

Een hele mooie plek in Dokkum

Regiomakelaardij

Logo, Huisstijl, Gevelreclame

Scherp oog voor kwaliteit

A. Monsma Auto’s

Gevelreclame, Drukwerk

In een nieuw jasje

Jong Audio & Keukens

Website, SEA, Huisstijl, Drukwerk

Morgen nòg beter

Solardok

Jouw merk, onze passie. Laten we samenwerken

Heb je een vraag, een idee, of wil je gewoon meer weten over wat Refresh voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op! Wij zijn hier voor jou!