Klant

Sophia Mae

Dienst(en)

Drukwerk

Sophia Mae, opgericht door Monica Geuze, is een merk dat bekend staat om haar stijlvolle en hoogwaardige producten. Om hun merkidentiteit te versterken en hun productpresentatie te verbeteren, hebben wij diverse drukwerkopdrachten uitgevoerd: het drukken van stickervellen en het bedrukken van tape.

Stickervellen

Voor Sophia Mae hebben we hoogwaardige stickervellen gedrukt die perfect aansluiten bij hun merkstijl. De stickers zijn ontworpen met oog voor detail en kwaliteit, en worden gebruikt voor productverpakking en branding. De stickervellen zijn niet alleen functioneel, maar voegen ook een esthetisch element toe aan de producten van Sophia Mae, waardoor ze opvallen en een professionele uitstraling krijgen.

Tape Bedrukken

Daarnaast hebben we tape bedrukt dat wordt gebruikt voor het verzenden van pakketten. De bedrukte tape draagt bij aan een herkenbare en consistente merkbeleving, vanaf het moment dat een klant het pakket ontvangt. Het bedrukte tape versterkt de branding van Sophia Mae en zorgt ervoor dat elk pakket een luxe en verzorgde indruk maakt.

Het resultaat?

Hoogwaardig drukwerk dat bijdraagt aan een sterke en coherente merkidentiteit voor Sophia Mae. De op maat gemaakte stickervellen en bedrukte tape zorgen voor een professionele en stijlvolle presentatie van hun producten. Wij bij REFRESH zijn trots op deze samenwerking met Monica Geuze en het indrukwekkende eindresultaat dat we samen hebben bereikt.

Bekijk andere cases