Video & animatie

Een boodschap overbrengen dat blijft hangen doe je met bewegend beeld. In een korte tijd een deze boodschap overbrengen is lastig, video of animatie maakt dit mogelijk. Refresh Marketing is gespecialiseerd om de boodschap over te brengen in stijl met de merkidentiteit. Hierdoor ontstaan unieke en impactvolle content marketing uitingen.

Samenwerken?

Plan een kennismakingsgesprek. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw project.

Meer uitdagingen

IMG_0035

Animatie video laten maken

Binnen één of enkele minuten is het mogelijk om met een animatie de boodschap helder, duidelijk en krachtig over te brengen. Het is mogelijk om een bedrijfsfilm, promotievideo, branded content of trailers te maken. In veel video’s wordt gebruik gemaakt van animaties.
 
De stijgende vraag naar animaties wordt alom gemerkt. Overal kom je deze tegen. Een klein bewegend onderdeel in een logo of een visueel effect op de website, dit zijn allemaal animaties die passen bij een responsive love brand. Tot in hoeverre er gebruikt gemaakt wordt animaties hangt af van jouw budget en wensen. 

Een video laten maken

Branded content in de vorm van video wordt ook steeds populairder. Voor veel marketeers is nog onduidelijk wat dit doet en hoe je dit kunt gebruiken. Doordat wij van Refresh Marketing al veel ervaring hebben met video’s kunnen wij hier van dienst zijn. De doelgroep voelt zich sneller gebonden als er gebruikt wordt gemaakt van de juiste content.

In welke vorm jouw video gemaakt moet worden hangt af van de brand strategy van jouw bedrijf. Eén video is een leuk begin, maar de kracht ligt bij herhaling, zoals je kent uit het responsive brand model. Met meerdere video’s zullen je fans gebonden worden aan jouw merk en jouw bedrijf.

Daag ons uit!

We adviseren je graag tijdens een vrijblijvende kennismaking.