Podcast

Een professionele podcast opzetten is een relatief nieuwe content marketing techniek. Jij wilt natuurlijk de een merk zijn dat de trend voor is. Vergeet daarom niet om een podcast mee te nemen in de keuze voor de content. Het opzetten van een podcast is niet gemakkelijk, zeg maar gerust ingewikkeld. De kwaliteit van de audio moet hoog zijn en de boodschap interessant.

Samenwerken?

Plan een kennismakingsgesprek. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw project.

Meer uitdagingen

IMG_0035
Een podcast waarvan de kwaliteit niet goed is schrikt klanten af. Een podcast die goed in elkaar zit trekt nieuwe fans aan die niks willen missen. Wij helpen jouw met het maken van een podcast die van begin tot eind klopt. 

Voor de start van de podcast

Je hebt een format nodig waarin staat wat je gaat zeggen, maar bovendien is het belangrijk om te kijken naar waarom je dat gaat zeggen. Voor een podcast is geen script nodig zoals een video. Met een script zal namelijk de creativiteit verloren gaan en met een format komt deze juist bovendrijven.

Tijd voor de podcast!

Het format staat en eindelijk mag je in die microfoon wat zeggen. De kwaliteit van deze opname is van belang om de boodschap over te brengen op een heldere en duidelijke manier. Kom je in de studio om deze opnamen te doen of komen wij op locatie om midden in je bedrijf deze gave podcast te maken.

Na de podcast

De ruwe opnames gaan onze experts editen. Na de edit heb je een podcast die op elk gewenst platform, zelfs je eigen platform of social media, gepubliceerd kunnen worden. Gooi jouw plan over de schutting en wij gaan een plan maken om fans te maken.

Daag ons uit!

We adviseren je graag tijdens een vrijblijvende kennismaking.