Platformen

Maatwerk platformen die verbinden. Met de allernieuwste technieken kunnen wij jou van dienst zijn bij het verbinden op het platform. Refresh Marketing ontwikkelt deze oplossing voor jou met een hoogwaardig design, het mooiste merk en de beste technieken kan jouw digital experience een succes worden. 

Samenwerken?

Plan een kennismakingsgesprek. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw project.

Meer uitdagingen

IMG_0035

Hoe wordt jouw online platform gebouwd?

Voor de ontwikkeling van platformen doorlopen wij het Responsive Brand Model. In eerste instantie zullen we gezamenlijk de markt en jouw idee analyseren. Van deze begin fase tot uiteindelijk de realisatie van het platform gaan wij je begeleiden.
 
In de analyse-fase gaan we door middel van de golden circle jouw idee in een kader plaatsen, waarmee gewerkt kan worden. Zodra we samen hebben besloten wat jouw idee precies is gaan we kijken naar de markt. Wat is de behoefte van hen en hoe speelt jouw idee hierop in. Hierdoor weten we samen precies waar het platform aan moet voldoen en hoe Refresh Marketing het platform moet gaan bouwen.
 
Tijdens de strategie-fase gaan we bepalen hoe jouw idee vertaald moet gaan worden naar een platform, eventueel samen met een brand identity. Wat is belangrijk en aan welke eisen moet er voldaan worden. Het eindresultaat moet voldoen aan de eisen die we samen bepalen. We gaan de richting uitzetten naar jouw succesvolle platform.
 
In de concept-fase wordt de richting in een concept gegoten. Het platform zal in een testomgeving worden gebouwd. Alles wat in de vorige twee fases zijn bedacht brengen wij samen in een platform dat de look en feel heeft van het eindproduct. Dit is het eerste moment dat het platform een vorm krijgt en waar jouw geweldige idee meer is dan een gedachte, het is een product waar mensen voor in de rij gaan staan.
 
In de laatste fase van de ontwikkeling gaan we het platform realiseren met de creative studio. Het platform wordt een werkend product. Wij gaan er alles aan doen om jouw gedachten (die begonnen zijn als hersenspinsels) tot een online succes te maken. Het enige wat jij nog moet doen is het platform vullen met gebruikers.
 
Het platform staat, maar de markt blijft in de beweging. Speel je na 6 maanden nog steeds in op de de markt of kan je op een andere wijze nog beter inspelen op de markt. Dit is echt het laatste onderdeel, een onderdeel dat niet eindigt. Constant in blijven spelen op de markt, responsive blijven, dat houdt je platform in stand.

Daag ons uit!

We adviseren je graag tijdens een vrijblijvende kennismaking.