Online magazine

Een online magazine dat je kan lezen en delen op een eenvoudige manier. Met een online magazine kun je een doorblader tijdschrift delen met je fans zonder hoge kosten. Met een link op je social media kunnen kostenloos het online magazine met iedereen delen. Natuurlijk is het ook nog mogelijk om je magazine te laten drukken als content marketing.

Samenwerken?

Plan een kennismakingsgesprek. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw project.

Meer uitdagingen

IMG_0035
Een online versie van een magazine delen met je klanten om te laten zien wat je kan of wat de trends zijn in jouw branche. Een magazine in lage oplage laten drukken kost vaak een flink bedrag. Om per email dit te sturen is leuker en blijft langer bewaard dan een papieren variant, je kunt hem immers gemakkelijk opslaan. Een online magazine delen op je social media is het perfecte kanaal hiervoor.
 
Een online brochure van je bedrijf om te laten zien wat je kan. Je kunt voor de tijd dit naar je afspraak sturen om vast indruk te maken. Je kunt het ook na de tijd sturen om in gedachten te blijven bij je klant. Zo voldoe je helemaal aan het responsive brand model.

Daag ons uit!

We adviseren je graag tijdens een vrijblijvende kennismaking.