Content strategy

Investeer je al in een contentstrategie om je doelgroep efficiënter te bereiken met een goed resultaat. Wij kunnen samen met jou de lijn uitzetten om de juiste content op het juiste moment aan de juiste klant te laten zien. Onze experts zullen content marketing op maat voor je maken voor het maximale resultaat.

Samenwerken?

Plan een kennismakingsgesprek. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw project.

Meer uitdagingen

IMG_0035

De juiste boodschap om fans te maken

De juiste boodschap op het juiste moment vertellen is niet voor iedereen even makkelijk. Voor een juiste contentstrategie wordt de customer journey in kaart gebracht met alle touchpoints en boodschappen die vertelt worden bij het contact. De behoefte van de klant wordt geanalyseerd en er voorzien van de juiste oplossing voor hun probleem met hygiene-, hub- en hero content (3H-model van google).

Content mapping

Als de customer journey in kaart is gebracht kan de (social media)content hierop worden ingericht. De bestaande content voor op de juiste plaats bepaald. De gaten worden opgevuld met nieuwe content. Met al deze content kun je de gestelde doelstelling zo goed mogelijk bereiken.

Jouw kracht in vergelijk met je concurrent

We zijn tot nu toe alleen nog maar ingegaan op je eigen sterkte, maar door te kijken naar je concurrent kunnen we inspelen op hun sterkte of zwakte. Op basis van deze analyse kan er geformuleerd worden hoe jij marktleider kunt worden. Dit doen we met ons eigen responsive brand model.

Een partnership op maat

Elke onderneming met een sterke visie heeft een partner nodig die flexibel mee kan werken om de contentstrategie tot een succes te brengen. Een flexibele samenwerkingsvorm met de focus op lange termijn die alle puzzelstukjes op hun plek ligt aan de basis van samenwerking die wij graag aangaan. Onze experts gaan graag een diepgaande partnership aan.

Daag ons uit!

We adviseren je graag tijdens een vrijblijvende kennismaking.