Content Marketing

Bij een mooie website hoor jij natuurlijk zichtbaar te blijven. Een merk dat je klant wil volgen, dat je wilt blijven zien. Passende content voor jouw klanten dat aansluit op je bedrijfsstrategie. Van social media post, podcast tot video’s.

Samenwerken?

Plan een kennismakingsgesprek. Samen kijken we naar de beste oplossing voor jouw project.

Meer uitdagingen

IMG_0035

Content Strategy

Op alle kanalen de juiste content die aansluit op je brand strategy. Dat zorgt voor lange rijen en voor nieuwe fans. De content strategy gaan we samen bedenken, zodat we aansluiten op de wensen van je klant en je bedrijf. Let wel op, je gaat het druk krijgen!

Social media

Een post die de meeste vind-ik-leuks haalt. Je fysieke klanten die je gaan volgen op andere kanalen verhoogt de binding. Wij helpen jou bij het bijhouden van je social media en zorgen ervoor dat je relevant blijft en dat iedereen jou wil volgen.

Podcast

Past een podcast bij jouw en wil je graag je kennis of een gaaf verhaal delen. Dan is een podcast hier geschikt voor. Wees anders dan je concurrenten en doe iets nieuws. Een podcast brengt je bedrijf anders onder de aandacht en zorgt voor nieuwe fans.

Online magazine

Wil een jaarlijks blad uitbrengen voor je trouwe klanten. Of heb je speciaal jubileum dat je wilt vieren. Voor deze gelegenheden en nog veel meer kan je een (online) magazine uitbrengen. Met waardevolle en inhoudelijke content word jij uniek.

Video & animatie

Bewegend beeld blijft beter hangen dan tekst. Deel jouw verhaal met beeld en blijf hangen. Met content in beelden of animaties kun je een uniek verhaal delen, dat blijft boeien. Een uitlegvideo, een reclamespot of een testimonial maken jouw verhaal sterker.

Daag ons uit!

We adviseren je graag tijdens een vrijblijvende kennismaking.