Quilla

Nederlandse kinderkamer producten on demand gemaakt

QUILLA maakt de baby- of kinderkamer uniek met hippe en trendy, on-demand geprinte kinderkamer-producten.
QUILLA maakt de baby- of kinderkamer uniek met hippe en trendy, on-demand geprinte kinderkamer-producten. Daarbij kleuren zij altijd een beetje buiten de lijntjes. Bij QUILLA vind je alles wat je wil hebben voor de baby & kids van vloerkleedjes tot muurcirkels, sierkussentjes en schattige eye-catchers aan de wand.

Nieuwe collecties het hele jaar door

Het QUILLA productinnovatie lab en designstudio zorgen regelmatig voor nieuwe thema’s, ontwerpen en producten met eigen “signature”. Zij denken namelijk niet in half jaar collecties, maar verrassen je graag het hele jaar door.

Geen voorraad!?

Dat kan ook omdat ze bij QUILLA geen voorraad hanteren. Ze produceren namelijk elk product pas op het moment dat jij bestelt. Dat betekent geen onnodige voorraadopslag en overvoorraad. Wel zo duurzaam en gewoon heel snel in huis. Daarbij kiezen zij voor 100% Nederlandse productie, kwalitatief en veilig voor jouw kleintje(s). De producten worden verpakt in dozen exact op maat voorzien van toffe Quilla brand sticker. Een kadootje!

Ontwikkeling van een website

De producten van Quilla zijn samengesteld met voorkeur aan duurzaamheid en kwaliteit. Het duurzame karakter van het merk en de passende huisstijl, is door vertaald in de volledige website.