Bloomingo

Altijd een schot in de roos

Deze bloeiende beauties staan zolang jij wilt. Water geven is niet nodig, we raden het zelfs af.

Altijd b(l)oeiend

Wij worden enthousiast van merken die het anders doen. Bloomingo is een mooi voorbeeld daarvan. Want deze bloeiende beauties staan zolang jij wilt. Water geven is niet nodig, ze raden het zelfs af. Kortom: een ideaal cadeau voor hardwerkende ondernemers en drukker huisvrouwen of mannen met weinig tijd voor verzorging van levend groen.

Duurzaam met bloeigarantie

Re-board® is een extreem licht, oersterk en 100% recyclebaar karton met een duurzame look and feel. Het materiaal is geschikt voor vele binnen toepassingen, met name door het geringe gewicht en de extreme stevigheid.

Branding als sluitzegel

Te verkijgen op bloomingo.nl of in diverse retailwinkels. Ze worden verkocht in een toffe POS-paal en de pakketjes zijn voorzien van strakke sluitstickers met de Bloomingo die er in zit. Een toffe en functionele verpakking

Gebruiksvriendelijk en makkelijk beheersbaar

De webshop is niet alleen aan de voorkant makkelijk in gebruik, maar ook overzichtelijk te beheren dankzij een custom CMS in WordPress. De koppeling met WooCommerce zorgt er niet alleen voor dat de producten in de webshop makkelijk te beheren zijn, maar maakt het ook mogelijk om een Google Shopping feed te ontwikkelen.